Wednesday, 2 May 2012

effect....

salam...

Bila kita mula bekerja...
lain rasanya dengan belajar....

kerdil rasa berada dalam suasana ni....
betul  jugak....

dulu masa belajar.. 
takut nak masuk U takut susah...
but once masuk noting to fear bcoz i must face it....

bila berkerja must has the same situation....
fear....???
but ain must face it.....
bila kerja kita kena betul2 buat...
x mau ada salah....

mistakes are normal things right????....
learn from mistake...
that is good teacher......
tapi bila buat mistake mesti la malu....

bila ain kena buat sesuatu yang ain rasa ain x dapat buat dengan baik...
ain rasa down sgt.....

tapi betul jugak dengan apa yang member ain cakap....
fikir masa depan....
mana tahu nanti ain boleh jadi expert....
diwaktu permulaan ain merangkak...
once ain dah boleh bertatih...
mesti ain boleh berjalan dengan betol n dapat berlari dengan baik....
tapi semua tu kena ambil masa...
tiada orang when start are new things ....
dia betol-betol hebat melainkan dia dah ada pengalaman....

ain kena bukak minda ain tuk berfikir...
ain kena open minded...
that the way u're thingking....

Allah S.W.T anugerahkan akal supaya berfikir bukan buat hiasan dalam kepala...

harap sangat ain dapat jadi orang yang bijak mengambil peluang....
bijak menghargai peluang yang ada....

belive ur self ain....
ain boleh!!!!!!

dah mau tido sudah .....





No comments: