Monday, 30 April 2012

BadDay?

salam.....

happy evening to ols....

Ain x tahu nak ckp y ain tgh tension @ akan tension .....
hari nak ckp BadDay tu ada lah sikit...

Ain masih baru lagi dlm company y ain keja skrg ni....
duduk bahgian distribution & ain mmg tgh kaji & belajar pasal product yang dijual kat company M-plan ni...

pagi tadi so suprise la tiba2 ain kena briefly explain sal marketing plan & product kat CEO....
kena take time la jugak nak buat explanation pun....
kn buat preparation...
ni x sampai sejam prepared dah kena....
mesti la ain speechless , tergagap-gagap....
mmg rasa nak nages.... tu je yang terlintas dalam fikiran ain...
mmber ain yang kn belakon jd customer dah ngantok dgr gagap ain tu....
adoi kelakar la....
Bos rasanya dah naik boring so dia ckp ain takut dgn dia...
so dia suruh ain explain je pasal benda tu dkat mmbr & dia bla naik bilik dia...
fuh... ain rasa lega sgt....
last2.... sapa y explain sapa....
mmbr ain yg belakon jd customer tu yang tolong explain kat ain...

thank you so much Daus.....

tapi azab ain x lpas lagi....
next time ain kena explain dekat few my college n my HOD sal benda nih...
selagi ain x lps selagi tu ain x tenang...

so here.... lari la sejauh mana pun....
elak lah sejarak mana pun....
 the thing that u must face it ...
So just do it....
stop running.....
 
belajar dari kesilapan adalah sesuatu yang menarik....
never stop learning....
to get more knowledge in u life....

ini aja yang ain mahu kongsi....
Don't tension2.....

Be Happy & Got Lucky....
sha...laa....la....
 
 
 

No comments: