Wednesday, 4 January 2012

salam Tahun Baru.....


dah lama ain x jeguk blog ni...
dah bersawang dah...
patut la rezeki susah nak masuk ye dak???

semperna tahu baru ni....
ain harap sangat ain murah rezeki...
ye la .. nak cari kerja.. harap2 dapat kerja yang elok...
ain nak baiki diri ain....
ain nak dekat dengan Allah s.w.t takut pula kalau terasa jauh...
moga ain sentiasa berada di landasan yang benar sepanjang perjalanan ain di dunia yang Fana ni..
Ain harap tahun ni berjalan dengan lancar...
tahun ni....
ain nak buat yang terbaik dari tahun yang sebelum ni....
banyak yang pahit dari manis....

Ain nak ubah cara hidup ain...
ain x mo jadi macam dulu...


1. ain x mo jd penakut....
2. ain nak improve keyakinan diri ain...
3. Nak lebih rajin dari dulu..
(Dulu ain x cukup rajin kot sbb tu rezeki x banyak)
4. Prepare diri ain nak Face future ain yang x diduga..
5. Ain nak gali banyak Ilmu
(Tapi bukan dengan belajar kat U tapi melalui sekeliling ain ni)

Walcome 2012....

Harap menjadi tahun yang mengubah hidup seseorang yang bernama NORAIN BT ZAKARIA
dengan izin Allah s.w.t ain harap ain mampu mengubah segala kelemahan ain...


~~tak Lupa ain dah ubah background blog terchinta ni...
blog ni akan jadi DairyHaty ain sekarang....
biar la dia menjadi coretan kebeautifulLife ain...
walaupun hidup ain tidak terlalu indah...
ain cuba indahkannya....
dengan pelbagai rasa ...
pahit, manis, masam, masin
dan macam-macam rasa lah~~


Wassalam DairyHaty


No comments: