Wednesday, 4 January 2012

Assalamualaikum..... DairyHaty

ummm...
hari ni ain dah start bukak kedai...
nak tau kedai apa?
bukan kedai essesories, bukan kedai hardware atau kedai mas ke apa tapi kedai makan...
hihihihihi... ain tolong mak bukak kedai sup...

Sambil2 tunggu nak balik KL ni ain nak cari duit sikit...
bukak kedai ni... bahan semua mak ain yang sedia...
ain cume tolong bungkus dan tolong jual sahaja...
haaa... senang kan kerja...
kan ain cakap tahun ni ain nak hardworking sikit...
so nak rajin la ni... this is just beginning la...

jab lagi nak pergi...
hai ain pun x tau hari hasilnya ok ke x...
dah lama mak ain stop jual2 kat depan tu...
harap2 today ok la ya dengan izin Allah s.w.t....
Rezeki semua datang dari Dia kita usaha je kan...kan...kan
yela baru nak start balik kan...
kena sabar la....

Hope today is batter than yesterday

Wassalam...


No comments: