Thursday, 3 November 2011

DI TAG

Salam BeautifulLife


Ain telah di tag oleh Humblemodest.blogspot  & ecadwinkyasha
Ain minta maaf la lambat sangat nak bertag ni....


~Undang-Undang~
You must post these rules.
Each person must post 11 things about themselves in their journal.
Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
No tag back!
No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
     
|Tentang diriku yang tidak seberapa|
* Seorang CEO ladang aggur yang terkemuka di Damansara
* Pengemar baca Novel cinta & kelakar mines novel serammm....
* Suri rumah sepenuh masa untuk seorang ibu mengandung.
*Seorang yang suka merapu di Blog tersayang
*Suka makan mee/mihun sup
*Suka mengodek maklumat
*Seorang yang jarang berhubung dengan kawan
*Seorang penyanyang dan pemaaf
*lembut hati tak bertempat
*suka menagis bila tgk citer sedey
*~~ daa Habis~~

                                            ~soalan dari ecadwinkyasha~

#1. siapa kamu sekarang dan 5tahun akan datang?.
Seorang isteri kepada Si Cinta saya
#2. andai masa boleh diputar semula,nak kembali ke zaman bila?.kenapa?
Sekolah... sbb nak belajar pandai2 bila konvo dapat 1st class....
#3. andai masa boleh dicepatkan,kamu nak ke tahun bila?.kenapa?
tahun bila saya kaya.... tapi x tau la bila tu...
#4. antara shopping dan bercuti,yang mana pilihan kamu?.
duk rumah je... nak simpan duit~gegegege~~
#5. 'si dia' dimata kamu adalah......
Seorang yg menerima saya seadanya....
#6. dalam seminggu,agak-agak berapa kali kamu basuh kain?!.
setiap hari basuh kain...
#7. benda pertama kamu beli dengan duit sendiri?.
gula2 kot....lupa banyak sangat~
#8. definisi kecantikan bagi kamu ialah.....
adap sopan tingkah laku tutur kata yang menyejukkan mata hati saya...
#9. pendapat kamu tentang 'cinta social network' macam 'cinta muka buku'?
xtau la ...kalau dah jodoh kat situ teruskan... tapi kena jaga2 la takut tertipu.... ada baik ada jahat.
#10. kalau diberi RM1000.00,kamu nak buat apa dengan duit itu?
simpan tuk kawin..
#11. definisikan term berikut:."cinta buta","cinta gila,"cinta monyet".
susah nak cakap sebab cinta mmg macam tu ... Susah3 ~gegegege~~


~soalan dari Humblemodest.blogspot~~
 
Full name ?
AinZakaria
~Tarikh lahir ?
~8876
Dslr or Lomo ?
~ah?????
Zahiril Adzim or Humblemodest ?
~ofcoz la Zahiril Adzim
Feveret food ?
~Sup
Band yg paling diminati ?
~Charice
Negara yg ingin dilawati ?
~Vinice
Feveret blog?
~byk....
Admire to ?
~Si Cinta saya
Feveret car ?
~Swift
Perkataan yg anda ingin katakan kepade org yg anda benci ?
~***** stop be like that**** 


~Tag~
http://zafirahanis.blogspot.com/
http://melieya.blogspot.com/
http://aniesahirah.blogspot.com/
http://fahimahdin.blogspot.com/
http://mistahaisa.blogspot.com/


~Soalan dari Saya~~
*Apa makna blog kamu?
*Tarikh start bblog?
*Blog yang kamu minati?
*Tempat asal kamu?
*Makanan kegemaran kamu?
*Siapa guru terbaik kamu?
*Kenangan termaniss kamu?
*Saat yang membuat kamu malu?
*Lelaki/perempuan yang kamu suka?
*Artis paling popular bagi kamu??
*lagu yang membangkitkan semangat kamu?
~Ciap~

No comments: