Thursday, 17 November 2011



Salam BeautifulLife

http://www.emocutez.com

berat bahu ini terasa...
keresahan di hati disimpan
dibiarkan.....

mengeluh..... http://www.emocutez.com

Hendak bersuara tidak terluah
Sungguh tidak mampu..

Arggg.....
hati menjerit hanya tubuh bergetar....

Segan untuk meluahkan pertolongan
kepada siapa???


http://www.emocutez.com


Wednesday, 16 November 2011

Bertukar.....





Salam BeautifulLife

Bertukar!!!!!!





http://www.emocutez.com

ain dah lama x update blog ni....
blog pepul ain dah bertukar jadi blog Biru...
hehehehe....

Ain saje-saje je tukar....
tukar mood yang x berape ada ni....

http://www.emocutez.com

Daaa.... in mau cau cin cau dulu
Wassalam BeautifulLife

Friday, 11 November 2011



Salam BeautifulLife

Mood ain x da sekarang ni
tiba-tiba ain jadi malas


http://www.emocutez.com

teruk kan.... ~gegegege~
keja mau korek idung je ke...

http://www.emocutez.com


bukan la bila dh terlalu banyak yang mau ain merepek
kat blog pepul ni...
tiba-tiba ain jadi stuck...blurrrr je
so.......


Wassalam BeautifulLife





Wednesday, 9 November 2011

Senaman pagi ::~~Pagi-Pagi tolak keta

Salam BeautifulLife

http://www.emocutez.com

Weak up in da morning.....

dah buat senaman pagi...~gegegege~~
kena tolak keta la...
mentang-mentang keta x gerak 2 3 hari dah ada orang blok keta
kakak ain kat parking lot tu...

mana la si ibu mengandung tu larat nak tolak
so...
adik aka bibik ni la yang kena tolak..
waduss naik muscle tu...~gegegege~~
http://www.emocutez.com





tolak yo jgn tak tolak....


p/s: salam aidiladha... sowie lambat.....
peace yoooo~ http://www.emocutez.com





Thursday, 3 November 2011

akhirnya .....

Salam BeautifulLife

http://www.emocutez.com

Akhirnya ain lapang jua...
mana tidak strait minggu ni ain busy je memanjang..
kena buat minute kes kat TM la...
tu kakak ain suruh ain buat..
banyak sangat ...
ni dah kira sesi dua ..
adus tension sangat nak dengar diorang gaduh ..
pastu taip satu-satu yang diaorang cakap...
tapi ok la kan cari duit sambil duk rumah je...

hari Ahad ari tu ain konvo tau..
ok la ... tapi sedikit sedey sebab x dapat bergambar dengan kawan-kawan yang lain..
x pe la nak buat mcm mana kan...

Bila mak ayah datang sini... ain luangkan masa pegi jln2...
kat zoo negara & ICT shah alam... ok la kan...
ahakss~~~~

x lama lagi kita dah nak raya kan...
hehehe petang ni ain kena kemas rumah..
paking barang nak balik Chilantan la aka Kelantan... ~gegegege~~

ok la ain nak merapu sikit ni...
sambil-sambil vacum,kemas-kemas sikit blog tersanyang ni...
dah hampir ceminggu ain x kemas dia...

Wassalam BeautifulLife


DI TAG

Salam BeautifulLife


Ain telah di tag oleh Humblemodest.blogspot  & ecadwinkyasha
Ain minta maaf la lambat sangat nak bertag ni....


~Undang-Undang~
You must post these rules.
Each person must post 11 things about themselves in their journal.
Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
No tag back!
No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
     
|Tentang diriku yang tidak seberapa|
* Seorang CEO ladang aggur yang terkemuka di Damansara
* Pengemar baca Novel cinta & kelakar mines novel serammm....
* Suri rumah sepenuh masa untuk seorang ibu mengandung.
*Seorang yang suka merapu di Blog tersayang
*Suka makan mee/mihun sup
*Suka mengodek maklumat
*Seorang yang jarang berhubung dengan kawan
*Seorang penyanyang dan pemaaf
*lembut hati tak bertempat
*suka menagis bila tgk citer sedey
*~~ daa Habis~~

                                            ~soalan dari ecadwinkyasha~

#1. siapa kamu sekarang dan 5tahun akan datang?.
Seorang isteri kepada Si Cinta saya
#2. andai masa boleh diputar semula,nak kembali ke zaman bila?.kenapa?
Sekolah... sbb nak belajar pandai2 bila konvo dapat 1st class....
#3. andai masa boleh dicepatkan,kamu nak ke tahun bila?.kenapa?
tahun bila saya kaya.... tapi x tau la bila tu...
#4. antara shopping dan bercuti,yang mana pilihan kamu?.
duk rumah je... nak simpan duit~gegegege~~
#5. 'si dia' dimata kamu adalah......
Seorang yg menerima saya seadanya....
#6. dalam seminggu,agak-agak berapa kali kamu basuh kain?!.
setiap hari basuh kain...
#7. benda pertama kamu beli dengan duit sendiri?.
gula2 kot....lupa banyak sangat~
#8. definisi kecantikan bagi kamu ialah.....
adap sopan tingkah laku tutur kata yang menyejukkan mata hati saya...
#9. pendapat kamu tentang 'cinta social network' macam 'cinta muka buku'?
xtau la ...kalau dah jodoh kat situ teruskan... tapi kena jaga2 la takut tertipu.... ada baik ada jahat.
#10. kalau diberi RM1000.00,kamu nak buat apa dengan duit itu?
simpan tuk kawin..
#11. definisikan term berikut:."cinta buta","cinta gila,"cinta monyet".
susah nak cakap sebab cinta mmg macam tu ... Susah3 ~gegegege~~


~soalan dari Humblemodest.blogspot~~
 
Full name ?
AinZakaria
~Tarikh lahir ?
~8876
Dslr or Lomo ?
~ah?????
Zahiril Adzim or Humblemodest ?
~ofcoz la Zahiril Adzim
Feveret food ?
~Sup
Band yg paling diminati ?
~Charice
Negara yg ingin dilawati ?
~Vinice
Feveret blog?
~byk....
Admire to ?
~Si Cinta saya
Feveret car ?
~Swift
Perkataan yg anda ingin katakan kepade org yg anda benci ?
~***** stop be like that**** 


~Tag~
http://zafirahanis.blogspot.com/
http://melieya.blogspot.com/
http://aniesahirah.blogspot.com/
http://fahimahdin.blogspot.com/
http://mistahaisa.blogspot.com/


~Soalan dari Saya~~
*Apa makna blog kamu?
*Tarikh start bblog?
*Blog yang kamu minati?
*Tempat asal kamu?
*Makanan kegemaran kamu?
*Siapa guru terbaik kamu?
*Kenangan termaniss kamu?
*Saat yang membuat kamu malu?
*Lelaki/perempuan yang kamu suka?
*Artis paling popular bagi kamu??
*lagu yang membangkitkan semangat kamu?
~Ciap~

Tuesday, 1 November 2011


Salam beautifulLife

Arggggg.... ain busy lagi .... x dpt nak update & vacume rumah blog purple ni...
dah berhabuk dah....
ain pening...
keja sana sini...
pening2...

TOLOM!!!!!!



Wassalam BeautifulLife