Tuesday, 18 October 2011

petang yang membosankan. So?

Salam BeautifulLife....

Lama rasanya tak menconteng kat sini.
tak merapu, meraban + merepek (3m) kat sini..
nak tau kenapa????
ain kena baca buku ... kena study la...(muka malas sekarang ni)
minggu depan nak ambil test computer tuk lesen tu..
ye la ain kan budak baru nak belajar..kikikiki.. x kelakar pun.. ops soorry...

banyak signboard kena hafal la...
apasal la kena ada test komp. ni???? ummmm
sapa nak jawab??? hmmm ain x tau nak jawab.So siapa sudi.. jawab la dlm hati ye... gegegegege ;)

tak sabar nak lepas ujian ni, ain kena ambil masa 1 week tuk study & take exam..
ahask... harap blh buat dengan baik... amin...

hahahahaha...ain nak walking-walking kat blog - blog yang ada... jom kita pergi jalan-jalan nak...
sapa nak ikut jom....

jalan-jalan baca blog..lalalalalala :)

wassalam beautifulLife

3 comments:

chiLleD...!! said...

good luck..senang jer..jgn neves..he

iemah said...

mmg bosan...so jln2 sini...
sambil tu follow sini

NuraienZ said...

tq wan...