Monday, 24 October 2011

Salam BeautifulLife

Wat to do....??
dalam kesakitan ada kegembiraan yang bertapak dihati ni...
sini!!!!.... tunjuk cpt!!!
tapi kehapian tu x dapat menyembuhkan luka yang terpaut kat sini...
Sabau ain nak buat mcm mana...
kemaafan dah dipinta dan diterima..





Sukar rasanya menjadi seorang pemaaf tapi..
sukar melupakan kesakitan tu..
hate myself... always like this...

ok mcm ni la....

kalau sakit mcm ni pun biar la......
ain happy mcm ni..... nak happy mcm ni kena lah....

ain tido pakai baju mcm ni...comel x??? cute kan.... sapa nak???

Last ain nak pesan ni....

ok guys ain nak merapu sikit2 je malam ni...
ain penat sikit hari ni....
ain penat duduk je seharian ni...
ain nak berdiri plok... hehehe loyal buruk nampok... ~gegegege~
sikit jer..

Wassalam BeautifulLife

No comments: