Friday, 21 October 2011

~~Nite & Tip dapatkan Mood study ~~

Salam BeautifulLife

GUD NITE...
ain nak tido awal la... ngantok sgt + dengan sakit kepala...
arggg dah nak demam la...
main dengan cuaca yang tidak menentu sekarang ni...
kejab hujan ....kejab panas....
kan dah dapat sakit...


dah ngantok dah... pening...pening...pening...

Sebelum tido ain nak kongsi tip nak dapatkan mood untuk study kepada sapa-sapa bergelar student k...

baca ni tau ikut arahan yang di beri k....

" moodmoodmoodmoodmood maimaimaimaimai lalalalalalalala"
baca dengan suara itek k....

ain dah uji ni pada kawan ain yang belajar master tu...
agak menjadi ...
sebab lepas ain bagi ni terus dia study and x balas msg mukabuku ain.... gegegegegege

ok tenyum k...jgn lebar sgt tau.... ok cute pun..

dah x mo merapu lagi...

NITE OLS...

Wassalam BeautifulLife