Saturday, 22 October 2011

~alamak cancel plop~

Salam BeautifulLife

Cancel!!!
Ain dah ciap lawa-lawa dah pagi tadi ..
Shap kul 8 kena turun sebab Puan Mimi sms kul 8 dia datang amik...
ain dah prepared nak amik test komp ari ni .. tup..tup kul 7.58 pn mimi sms cakap
cancel sebab komputer off line...

ain xtau nak cakap happy ke x puas hati sekarang ni..
tapi x pe la ...ecok ambil test tu.. kira ok la x pospon lama-lama kan
sebab ain malas nak tunggu lama-lama
buat serabut kepala je...

hari n pagi-pagi lagi ain dapat satu petikan untuk keyakinan diri dari sebuah cerita pagi tadi ...

"kenapa perlu takut, kerana perasaan takut itu sia-sia sahaja"

bila pikir balik betoi gak sebab kita takut kita dapat masaalah..

Tapi takut kepada yang ESA itu penting la ok...

hidup kena happy ye...






Jgn tension-tension mcm nie...


 Wassalam BeautifulLife

4 comments:

Fabulous Me said...

Hey good luck girl!
Xmo tkot2.. Kuat kan semangat mu! Pasti bole.. Chaiyok!!!

Salam perkenalan :)

NuraienZ said...

tq ... salam pengenalan juak...;)

amranaiman said...

comeynye roti tu :D

nelly said...

setuju ! hidup kena happy !!!
:)