Sunday, 16 October 2011

8.00 am To 5.51pm. Fuhhhhhh....

Salam BeautifulLife

Hari ni pagi2 lagi ain kuar rumah...
ye la ada talk tuk driving scol ain...
ahaks~~~ ain baru amik lesen la...
hahaha dah rasa susah baru nak amik..
dulu x mo amik... hah padangmuka ain!!! kahkahkah...

ain bukan x nak amik dulu..
tapi ain ni penakut la...
ain mengaku sbb tu kenyataan...


so bebalik talk sampai ptg tu...
fuhhhh~~~ selamat la ain x tido tadi...
selamat la jgk cikgu2 yang bg talk tu byk wat kelakar
dgn citer pglaman diaorg mengajar..
umm mcm2 la... sakit peyut ain sbb gelak je spjg talk y diaorg tu bg..
Fuhhh... dah lps dah...

lgpun kira ok la kat Metro driving scol tu..
ramai gak kakak2 yang baru amik...
ain takut sbb ingat ramai y muda2 dari ain  tp ok la...
kakak2 tu pun mesra je... tambah2 y duduk sebaris dgn ain
sampai org tanya kami ni dah lama kenal ke...
ummm padahal baru kenal 5minit je dah mcm kenal 5 thn.. aowu!!!! over ek 5bln la ok sikit siap boleh
shared masalah hidup... x sangka kan...

otey la mls nak conteng pjg2 x best pun.... kuang...kuang...kuang...

ni sekolah baru ain...kikiki....
 Wassalam BeautifulLife...

2 comments:

Cik Ketam Malas said...

Xpa, cik ketam pon baru nak amik lesen jugak. Gud luck!

NuraienZ said...

sama2 berjuang k...gegegegeg