Friday, 23 September 2011

NOVEL....

hai BeautifulLife....

Hidup kena sentiasa ceria kan....
skrg ain ngah taman anggur. tapi anggurnyer x mo berbuah la... gegegege :)
beberapa hari ni sejak balik dari puncak umah kwn ain..
ain mabuk baca novel ..
dah lama ain x baca ..ye la dulu buzy nak study but now dah byk masa free layan
novel la....
dalam minggu ni ain habiskan 4 bijik novel but ...
ain rasa ada sesetengah org tu byk lagi dari ain kot...
dah lama x rasa mcm ni....
happy sgt ....
dah x da novel nak baca dah... kena beli baru la gamaknyer...
tadi masa blokwalking ain da nampak
satu blog ni citer pasal 1 novel ni tajuknyer... Sekebun bunga Cinta..
ain x tau jalan citer dia best ke tak...
sebenarnya ain x suka sgt jln citer novel yang tlalu byk conflik...tension ain nak baca...
ain dah muak baca citer yang byk conflik ni...
ain nak citer yang jln citer dia sempoi je...x bosan , byk lawak.. conflik x panjag ...
harap2 lps ni ain jmpe novel y best...
HOHOHO...LOL..

bye BeutifulLife....

No comments: