Monday, 26 September 2011

Delema....

Salam BeautifulLife

Entry hari ni agak buntu untuk ain.... ain dalam Delema ke???
Ain pun x tahu... entry b4 this pasal kerja kan...ok ain dah mula pening...
(STOP jgn pening!!!!)
mcm ni...bila ain dah comperm dpt kija kat Tmpoint d subang jaya...
tiba2 abg ain call ckp ada kija y baik ...gaji pun ok...
kerjanyer ain jadi Ass. engineer ..
Tp ...kat sini ain jg akak ain y pregnant tu...
cian plak kat dia...
tp selamat la husband dia dah nak cuti dah...selamat la sikit...

ada lagi.... ain x dpt la duduk dreamhouse y akak ain nak beli x lama lg...
that house really beauty tau...
hanya org tertentu je boleh duduk situ...
X pela demi kerjaya ain n masa dpn ain ...ain kena la lupakan itu semua...

hopefully kerja tu betoi2 ok....
mana x nyer....ain ckp kat abg ain tolong compem betoi2 ain x nak nati ain terlepas kerja kat TM tu...
abg ain ni pun sama.. kejab kompem kejab x... jiwa i x tenang mcm ni....
risau plak rasanya ain ni....

ARGGGGGGG..... jiwa ain x tenang la selagi kerja tu x compem...

p/s: Dear to my brother pls make a confirmation as soon as posible... i dah naik CUAK tau...

wassalam BeautifulLife..LOL


2 comments:

chiLleD...!! said...

law xcnfirm, trima dulu yang tu..then dh dpt ti cabut ler..hehe

NuraienZ said...

hehehe kalau blh buat mcm tu... x nak sakit2 kpala nak pikir...hehehehe