Tuesday, 5 July 2011

Thank You.......So much ...

Salam + Hai Hai Bye Bye....

Hari ni ain nak tanya kalian ada lihat perbezaan tak kat blog ain???? hmmmmm
Mesti la nampak kan?
Hehehe tu ha nampak tak...tuuuu.. header baru....ain tak tau header tu besar tp x besar sangat la kan, kecik pun x berapa kecik kan? (medium la tu....hehehe ye kew..)
Yang tu Kalian nilai sendiri aja (dailek indon)...kecik ke besar ke and ape2 kew.... yang fist ain nak wish THANK YO SO MUCH to my frenz ni nama dia Wan Nur 'Afifah...ha... dia la yang create benda tu...
Memang dia berusaha sesungguh- sungguhnya dia buat...
Tapi thank a lot la tu you wan...hehehehehe ...(saya suka sesangat- sangat...)
Dia ni sanggup mengorbankan kerjanya demi buat header ni....(Memang terbaik la...)
Pada mulanya dia saja2 je buat tapi bila ain tengok ain cakap kat dia  ain nak n dia pun buat la...(begitu la ceritanya ).

Header yang ada ais cream tu ain tukar letak gambar  buku la plak...
Ada azam baru la ni...hehehehe
kebetulan dgn hari baru bagi ain....(hari apa ek???) ehem3 hari apa?
Biar la rahsia...(ain pakai ayat Cik Siti sikit...hik2)  apa ingat Cik siti je tau berahsia ain pun tau jugak..


okey la...da tak da ape2 nak kongsi ni....
Ain nak lompat kuar ni... Cau Cin Cau...

Daaa.... toink....toink......

1 comment:

cik aisha said...

berilmu ada buku...cantik header...:)