Sunday, 3 July 2011

Bila LP dah nak habis~~~~~~

Salam  + hi hi bye bye....

Mukaddimahnye bermula bila ......
ain dah nak habis LP....wah... manyaknya keje kena settle ni...
adus2 apa patut dibuat... apa???? dan apa?????(jgn tanya la.....buat keja la ain.... nak buat apa lagi...)

jom citer apa masalah hari ni...sesi bermula....deng deng..

Mcm ni keja group ain kena buat video untuk koleksi kelantan di Perpustakaan awam kelantan ni...
tapi.....bila masa dah suntuk jiwa ain jadi kacau (bukan kacau sbb masalah cinta tapi kejew la...ehem3)...ain jadi takut...(ain rasa bukan ain sorang jew tapi kekawan ain pum sama la.....)
ain buat bahagian pelancongan manyak kejo wooo.....gambo pun manyak juga lo.... hehehehehe

ain x pandai pakai adobe photoshop... setakat nak exjust gmbr jdi terang gelap tu boleh la....tapi kalau nak gabung ain x terrow la.... Sekarang ni...
Kawan ain tengah buat guna swif  (benda tu berat tak? eleng2 sbb x tau...)...tapi ain pakai netbook jew...berat la nati ain nyer netbook + dengan tidak kepandaian ain guna software tu..... (Sedey ni sume ain x tau ....ain ni teruk now la..sob2....)
Macam mana ni....ain tension ...pastu ain bukak blog ain tulis entry ni...ain nak relex tapi berapa lama ain nak relex ....(ain jgn lama2 tau...INGAT)

Ain rasa macam ni la...ummmmm kena buat slow2 ni....jgn la duk main2 cik ain oik....hehehehehe (ada y tolom ingatkan tu....)
Ain n kekawan ada masa 2 minggu je nak siapkan ....harap kwn2 y baca entry ni doakan ain n geng dapat siapkan dgn segera.....(Doa tau....hik2 ain x paksa le....ckp jer...)

Sekarang ain nak cau cin cau lu.....yi ha....

hey hey bye bye....k....
toink-toink....nak lompat kuar dah ni.....

hik3 main la....

2 comments:

chiLleD...!! said...

lor..bukn ain sorg jer ase cmtu..kitew pon ase cmtu jgk..mcm2 dlm fkirn skg ni..law xreti, mai kitew ajarkan w'pun kitew pon xrti jugak..kita sma2 belajarlah..law tkut netbook ain brat, kita gna lah desktop yang da tu..bile lg kita nk guna kan..hehe..chilled ya ain..jgn tension2..be happy..snyum cm smiley msti comel..=)

NuraienZ said...

hahaha...jom senyum...x perlu kata apa-apa..lalalalalala.....hehehehe..tension dah nak kurang da......Chilled ya...