Sunday, 31 July 2011

Sedey

Assalamualaikum......

Today....ain sedih sangat...ari ni ari ahad kan?? padahal esok dah nak puasa (sepatutnya ain kn happy but kes sedey ni x da kena mengena dgn bulan puasa tau tapi .....benda lain)

Abg ipar ain yang duk kat pineng da balik...so ain dapat jalan la ari ni....
mula2 tu happy sangat2 sbb tiba2 nak g jln2 kat melaka... nak tau x sbb apa? (sbb buah hati ain duk kat melaka) dah 1 tahun x jumpe...masing duk jauh...tapi skrang ain duk kl pun dia x datang... dia asyik busy jer.... ummm xpe la ain dah lali dah...rasa mcm dah biasa sbb dah 4 thn mcm tu.....

Suasana bertukar jadi sedey bila masa otw nak pegi melaka ain anta msg ckp nak dtg melaka n nak jmpe dia tapi..... x berbalas... sedih x? mesti sedey kan.... pastu ain call byk kali mcm dah x leh nak kira tapi x berangkat sampai masuk voicemail.... hati ain terguris kot....tapi still cool dpn akak n abg ipar tu.... diaorg tanya ain jawap dia tido ...yela smlm ain call dia outing balik lwat ...selalu kalau mcm tu....kalau ain call mmg x angkat la....SABAU JE LA....

Bila dah sampai melaka ain siap naik menara taming sari lagi.... dia x bg feedback pun ain x tau dia pegi mana..(entah2 dia date dgn org len? takut yer...mintak2 jgn...)

Ain call lg x dapat jugak...sampai la ain balik kl ....Sedey x leh nak cakap....kecik ati.... Ain nak jumpe dia sbb.......(x leh ckp la...)

Masa otw nak balik damansara ain dapat msg dari dia....dia tanya ain ada kat ne ....dengan perasaan mrah, benci,kecik ati,seday dan mcm2 lagi.... ain bls msg dia ...ain cakap ain dah duk kl dah...
pas tu dia cakap dia lupa bwk phone dia pegi anta nenek dia umah nenek sedara dia sbb nenek sedara dia sakit..... ain balas ain benci dia.... lps tu dia senyap...dia mmg mcm tu.....

Knp la...tggl phone tu.. ain dah ckp anngap je phone tu ain so jgn la tinggal.... Sakit ati tahap jiban ...
dan ain masih sakit hati tak tau nape agaknye sbb ain betoi2 kecik ati....
"Sabau la AIN"

dah habis......

Anyway... esok puasa kan? kepada yang muslim SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN k..... selamat berpuasa....

2 comments:

cik aisha said...

sabar je la ain...tp jgn terus sakitkan hati kita sebab lelaki yg xamek berat pasal kita.cara dia mcm ain xpenting je.minx maaf mgkn akak slh faham sebab akak xkenal ain dan dia pun.heheh xnk jd fire stone..slmt menjalani ibadah puasa..:)

NuraienZ said...

terima kasih bg pendapat...mgkn betoi jgk ckp akak... selamat mjalani ibadah puasa.....