Tuesday, 3 May 2011

Bidadari Fragrance

Salam....Sume2....Hai...hoi...hui....

Chat kah?? hehehe bukan selalu kita bertanya kabar kan...ni nak citer sikit pasal perfume
...nak promot la sikit kan... perfume ni akak saya yang jual..saya cume tolong2 promot kat kawan2 la kalau ada yang berkenang kan..
Perfume ni dari pelbagai jenaman antarabangsa...mcm2 la ada ..paris hilton.JLo, Britney spears,DKNY and byk la lg.Sume wangi2 ada yang bau sweet,vanilla, bau gula2 pun ada, bau fresh,bau flora, bau buah-buahan..boleh dikatakan sesuai tuk hilangkan tension and sesuai tuk theraphy lah ....ari tu masuk umah diorang wangi sgt mcm duk dalam kedai yang wangi tu..(kedai yang jual bunga and gift and hiasan) hehehe...harga perfume ni RM15.00 jer..mmg tak rugi la beli ..kat side blog ni ada gambar n explaination,type of perfume...tengok2 la..mana tau ada yang berkenang di hati ka...Pefume ni ada tuk lelaki and pompuan. Bagi kat sapa2 nak pilih untok bf and gf ka boleh la beli k..kalau kwn2 bekenang boleh la..tinggal msg kat shout box and call saya and akak saya ada no phone kat side blog tu...nak tau lebih lanjut pasal pefume ni pun boleh call tau...

Ok la kawan2 boleh la tengok kat side blog ni...ada iklan BIDADARI FRAGRANCE... kat sebelah je tu.....hehehehe

2 comments:

cik aisha said...

promote perfume...insyaallah nti2 blh try..:)

NuraienZ said...

hehehe...tolong kakak promot..hik3 kalau berminat hubungi la kami k...