Tuesday, 10 May 2011

2 bulan praktical n 2 bulan may be x update blog

Salam sume-sume.....

 Umm 2 bulan mungkin tak update blog...ye la 15 /5 nanti da start praktikal..mlm ni balik  kelantan ...kat kelantan x dak internet..jadi susah la nak bukak blog....ala...cedih la mcm ni...

Tapi kalau da masa boleh la pg cc bukak blog...n sambil2 tu singgah kat blog korang k...

Mlm ni da naik bus ...9 jam dalam bus tuk sampai ke kelantan...adus...harap salamat..
Kawan2 doakan te selamat sampai k...
Waaaa...kok lanas tunggu kepulangan ku...(hahahah...teruja sesangat)

Ok kawan2 sampai sini je k.....Daaaaa....

Wednesday, 4 May 2011

Go......PunCak..Eeeee MALAS

Salam.....Sume2...

Hari ni te dah nak pegi puncak...tapi bukan pagi ni la...mlm ni...
Akak te yang tolong anta kan (mcm besa la...)hehehehe
Tapi te rasa mls sgt2 tapi nak buat mcm mana ...kena pegi jgk..(rasa mcm mls sesangat...)

Nak tau x nape te kena pegi UiTM Puncak Perdana...(hehehe gatal le nak tanya kan???)
Sbab te kena pegi finishing school..kena naik bus kat sana ..
Tapi kalau pikir balik mmg malas nak pegi ssana ...
Tapi rasa happy plop ..ye la nak jumpe kekawan n amik gambar byk2...heheheh seronok...
(uummm dah seronok ek...) hehehehe..

Finishing school ni sekejab jer..pegi pagi sabtu balik plak petang ahad...
FS ni satu program nak bagi preparation tuk para graduasi  masa di alam pekerjaan la...
Umm kena bwk baju kemeja la...dah la te x dak baju lagu tu...poning eh....

(MalaS aku Malas )
Rasa mcm nak nyayi lagu Malas jer..
Tau X lagu MalaS mcm Mana????
Te pun X tau.....heheheh


Masa kat FS te x leh la bukak blog ...jadi ....X dapat la..singgah blog2 kalian...

Ok la kawan2 ni jer nak citer..nanti te balik dari FS te lawat blog kalian k...ummm x sabar ni mau 
tau citer yang baru kat blog kalian (Xcited ni!!!hehehehe)




Tuesday, 3 May 2011

Bidadari Fragrance

Salam....Sume2....Hai...hoi...hui....

Chat kah?? hehehe bukan selalu kita bertanya kabar kan...ni nak citer sikit pasal perfume
...nak promot la sikit kan... perfume ni akak saya yang jual..saya cume tolong2 promot kat kawan2 la kalau ada yang berkenang kan..
Perfume ni dari pelbagai jenaman antarabangsa...mcm2 la ada ..paris hilton.JLo, Britney spears,DKNY and byk la lg.Sume wangi2 ada yang bau sweet,vanilla, bau gula2 pun ada, bau fresh,bau flora, bau buah-buahan..boleh dikatakan sesuai tuk hilangkan tension and sesuai tuk theraphy lah ....ari tu masuk umah diorang wangi sgt mcm duk dalam kedai yang wangi tu..(kedai yang jual bunga and gift and hiasan) hehehe...harga perfume ni RM15.00 jer..mmg tak rugi la beli ..kat side blog ni ada gambar n explaination,type of perfume...tengok2 la..mana tau ada yang berkenang di hati ka...Pefume ni ada tuk lelaki and pompuan. Bagi kat sapa2 nak pilih untok bf and gf ka boleh la beli k..kalau kwn2 bekenang boleh la..tinggal msg kat shout box and call saya and akak saya ada no phone kat side blog tu...nak tau lebih lanjut pasal pefume ni pun boleh call tau...

Ok la kawan2 boleh la tengok kat side blog ni...ada iklan BIDADARI FRAGRANCE... kat sebelah je tu.....hehehehe

Sunday, 1 May 2011

1 mei.....Pegi jalan2 kat Sunway Lagoon

Salam....cume2...

Wah!!! best sesangat ari ni akak bawak pegi jalan kat Sunway Lagoon...
Puas giler main ..Sume benda aku naik n main..Huh puas hati kot..
bro in law te belanjer te masuk Sunway Lagoon.... hehehe..Fist bro in law yang TERBAIK!!!!!

Main kat sana sampai sakit badan nih...adui!!!(hehehe sompat lagi ler te nak bblog...)
Main kat sana dari pagi sampai petang ....
Benda yang paling te takut and puas hati main ...kapal berayun tuh..(x tau nama sebenar..hahaha) 
Naik benda tuh memang gerun macam nak tercabut Jantung...naik tu asyik meraung & menjerit...
Sepanjang main kapal tu...te tutup mata je takut nak bukak mata...Tapi mmg best ar main...

Ni la kapal berayun tu....

Terbaik!!!
Mmg release tension giler...naik benda ni...suka weh!!!...hehehehe.. 
Tu je la yang dapat di kongsi hari ni pada kekawan yang da masa pegi la ...jln k...