Wednesday, 27 April 2011

Wedding Gift

Salam....Hai... 

Wedding adalah satu yang paling penting dalam kehidupan kita kan...(terutama bg wanita). cakap pasal kawin banyak benda yang kn prepared siap2... ye la kita kan nak majlis yang perfect kan???

Kita nak tetamu yang datang tu puas hati dengan majlis kita and kita nak diaorang ingat majlis perkahwinan kita..
 
Cakap pasal wedding mesti kita akan fikir kan apa nak bagi dekat tetamu yang datang kan2..

cakap pasal hadiah la kan...kita mesti nak bagi yang special kat tetamu kita and specially kat kawan kita supaya boleh diaorang simpan buat kenangan ... kita kena lah bagi sesuatu yang dia orang boleh simpan bukannya dia buang...betul tak...yela kita beli cantik2 nak diaorang simpan la...

Dalam entry in te provide jenis wedding gift untok kawan2 yang nak prepared for wedding diaorang ke  tunang ke...just satu idea nak tolong kawan2... jom kongsi-kongsi...

Ni cantik....boleh la bagi dekat special guest...

 
 
Ni comel...ummm pink,bunga2 misti guest tu suka boleh dia orang simpan  


Yang ni pulak bunga sakura... ni guest boleh letak atas meja ke..sbgai perhiasan ..  

Yang ni sama lah dengan bunga sakura tu ...  
Ni strawberry cake...sweetkan 

Yang ni pun cantik ....ada gula2 kot kat dalam tu...hehehehe 

Ni plak tabung ...mana tau bagi benda ni boleh tolong kawan2 menabung ker... (gud idea) 
Ni camera ...umm x dapat bagi yang betul pun ..at least kita bagi diaorang camera supaya diaorang ambil gambar kehidupan diaorang yang sentiasa bermakna .....  
Ni cantik...simple 
Ni coklat ....ni cantik and sweet tapi x pasti diaorang bleh simpan ke tak...


Yang ni plak biskut ..cantik rama2 g2 ....coklat pun boleh jugat...tengok kat biskut tu da nama...ha..boleh la tulis nama and kat situ ek...


Kepada kawan2 tu boleh la...pilih nak yang mana satu k.......hanya coretan tuk di kongsi...

No comments: