Friday, 29 April 2011

Teman terbaik d UiTM

Salam.....

Azweena Afiza is my best and realy best la..kat UiTM tapi skarang kami dah nak berpisah ...walaupun asal kami berdua dari kelantan tapi daerahnye berlainan...kenal dgn budak ayu ni masa diploma lagi...masa tu kitaorang dekat UiTM Machang.... 

Masa kat machang kami tak rapat...tak kenal sgt pun...dia mmg bdk perempuan yang ramai peminat....huhuhu...ingat dulu dia sombong tu pasal la te tak rapat dengan dia...3 tahun di Machang macam orang asing...

Tapi skung kat Shah Alam (UiTM Puncak Perdana ) rapat sgt2 ...kalau dia x da sunyi la idup...
Dia pendengar yang baik...x sangka orang yang te pikir sombong tu baik rupanya...(Tu la orang kata .. x kenal maka x kanal lah)..yang sedey skung kami x dapat praktikal sama tempat mintak tempat yang sama tapi sorang dapat kat tmpt kitaorang mintak ...sorang lagi tercampak jauh plak...nak buat mcm mana...redha ja la...harap weena mampu menjalankan idup tampa kwn dia ni(hehehe pentingkah aku...harap penting ...)...Idup mesti diteruskan..Cayo2!!!! fighting!!!!!! Ain Garlic selalu menyokong mu....

Citer yang paling sedey sal kitaorng satu ari tu masa 3 @ minggu kitaorang dah nak abis sem..kami x bertegur sapa x tau nape...rupa2nya kami ada misunderstanding...dia ingat te marah dia...tapi te ingat dia marah te...Tapi x lama tu oker je...tu la dalam persahabatan x semua manis ada gak penambah rasa lain...nak menceriakan lagi idup persahabatan kan???? 
Susah senang kena sama2... tu la kawan ..kalau dapat kawan time senang je... x da makna sume tu... 

"Sahabat adalah tempat diamana kita boleh kongsi susah senang...dia menghiburkan kita dengan tawa n tangisan itu la Sahabat..dia juga mmbimbing kita ke arah kejayaan dan bukan kealpaan" 

Tu te punya falsafah tuk sahabat...

Dia the BEST PREN kat UiTM and kat luar pun... TERBAIK la...
Weena Melody....
tak tau tabik kat sapa....
masing2 bajet cute tuh....

Ni la Weena Melody tuh....
X da keja la ni..
Nak jadik model tu cover majalah...boleh ka???
X atu nak menyorok kat sapa....

2 comments:

nelly said...

comelnya !!!

NuraienZ said...

time kasih....nelly...he3