Saturday, 30 April 2011

Picnic IS206A...Miss u Yarrrr.....

Salam & hai ...hoi...hui...

Rindu la kat korang.... korang sporting sgt2...korang baik...korang ada byk sgt ragam...
Ni nak kongsi citer...
Satu malam kami satu kelas buat picnic(jeng jeng)
..tapi kami x buat kat pantai la... x jugak kat tmpt air terjun..umm x jugak kat padang but tak jugak kat hotel @ restauran  TAPI..kami satu kelas buat fakulti jer..hahahaha(Terkejut x...x pun....ahaks ) tapi picnic kitaorg ada la jemput 2 orang lecture kesanyangan kami..luv them...time kasih atas segala ilmu yang Puan2 bagi ...time kasih sgt2...Ilmu tu kami akan guna sampai la tua bonkok 8..yeker????hehehhe
X pe la kat mana pun..nak cipta kenangan pun kat mana2 pun boleh kan???? hehehehe


 Rindu dekat kotang cume2... nak dengar lawak y korang suka buat tu....
2 tahun kita bersama berkongsi segala suka duka..Macam2 tgk perangai korang...sampai ada yang tak terlayan...kan???

Begitu la setiap pertemuan ada perpisahan...sob2 sedey ;(...
Teringat satu lagu nasyid pasal perpisahan ... 

Ni ada secebis dua gambar memory kami bersama.....

Mama dah ada anak..weena manjernyer...

Candik...wani ngah buat apo tu???

Gadis melayu..bersama Puan Hamidah

Gomeh ko dah terover pos tu...hehehehe

Mana perginya napi & capic

Happy sume2

Gambar kenangan bersama mu...


Gambar bersama Puan2 yang tersanyang(Puan Hummy & Puan Su)

la...dimakah aku??? tgk belakang ada la...(ngah amik gambar diaorg..hik3)

Ni kwn te yang dah nak kawin...Maziah!!!!

Ni na jadi cover majalah mana lak...

Pose Ayu la ni...

Ni la lecture kesanyang ku...TerBAIK!!!!

Kaco orang makan jer....

Mama aka liza, wani, aina and qila...

Nak masuk jugak... x pe la asal nampak kepala jer...hehehehe


Main2 masa makan... x da kerja aje te n weena ni

Bila perut dah kenyang mcm ni la...pose sampai terbaring...

Kami akan rindu puan...

Ala2 cayang meh sini nak polok...(ayat puan hammy kat wani...)

HAPPY...jadi kita enjoy..Nora Danish nyer tag line lah....

Cerianyer muka tuh...


Jom masuk ...
Candik yang paling ceria..


Berebut nak tengok apa...x ajak pon.... :(

Ina ko nak bagi nasi tu kat sapa????

Like this....hik3
 Blog ni akan jadi tempat simpanan memory students ISD206A...LUV u all...thank 4 everything...Yarrrr...


No comments: