Wednesday, 27 April 2011

BOSAN!!!!!!!!!

Hai..

Hari ni tak tau nak buat apa....bosan sangat ...kalau balik umah kat kelantan boleh la tolong mak kat kedai ada jugak kerja nak buat...huh...skarang duk umah akak.. bgun je dari tido mengadap laptop men fb ..x pun bukak blog...dah la hari ni kat tv x dak citer yang best pun... adoi...bosan aku bosan mcm mana ni....


Kalau lah x da program finishing school dah lama te balik umah...alang2 praktical pun dpt kat kelantan. Cuti dah awal tapi x dapat balik...haisy sapa la yang plan buat finishing school masa cuti2 ni buat la awal2 dulu... (geramnya rasa mcm nak penyek2 je orang 2 ) ...TAPI... nak buat macam mana 7&8 May ni program di tetapkan ...Sabo je ler... kalau x pergi x grad la ....

Apa nak buat ek.??????.....

Muka sabar ni....

Sedih x dapat balik kampong....hua3...

Bosan ni...Apa nak buat?????




1 comment:

Anis Zafirah said...

Alahai, siannya sis kebosanan, kalau bosan, blogwalking la banyak2 sis =)