Friday, 4 March 2011

Pening Lalat.......

Assalamualaikum/ hai.......

Salam satu malaysia.....hehehe (skema nyer)....dah berapa hari x up date blog ni... adui...byk assignment nak kena settlekan plak...awal2 dulu relex jer tapi sekarang dah tengah2 ni dah stat busy... minggu ni start hari isnin sampai la jumaat penuh dengan assignment...x da gap...ni la belajar namanya...kan2??? tengah pening ni nak buat yang mana satu..(eleh macam x biasa)...hik2.

Dalam busy2 ni..teringatkan akak kita ..bukan apa ..kesiang betul dekat akak kita...minggu ni dia suruh kita temankan dia kat rumah dia di damansara tapi kita x dapat pergi.. risau gak la sebab husband dia terpaksa pegi kursus jadi dia duk sorang2..tapi nak buat macam mana kita tak boleh temankan dia ...sebab kita dah start busy dengan assignment lebih2 lagi thesis kita...questionnaire yang kita anta kat lecture pun x lepas lagi ...lecture kita cakap byk lagi kena baiki...(risau sgt masa dah suntuk nie...) tapi nak buat macam mana sabar je la...

Bila dah jadi busy jiwa kita x tenang...kita takut kita jadi stress macam sem lepas ...stress sgt2 sampai mak n ayah risau...tapi ni la belajar kan ....di dunia ni tak ada yang senang...betul tak? x sabar la nak habis belajar ni...tapi bila cakap tak sabar tul nak habis belajar nak keja cepat2 ...ada pulak yang cakap bila kita kerja esok lagi susah dari belajar ...bagi kita sama la macam tu ... bila kita belajar pun byk dugaan macam tu jugak dengan kerja.(jadi sama la ye...) Bila kita dah keja.. kita ada  byk responsibility dan halangan...tu mmg kena harungi la...nak hidup kan..mana boleh duk diam jer...x mencabar hidup langsung kan kalau duduk je tanpa buat kerja...

Arrrgggg.....rasa nak tulis panjang2 pasal masaalah ni...biar hilang sume....biar dia hilang...tapi nak buat macam mana dia x nak ilang sebab keja x siap lg....teruk betul la AIN ni.....

Okey la setakat ini je la hari ni..kepala dah pusing2 ni dong ....ayok!!!! ubatnya dimana.....
Nanti tuk sesi yang akan dtg kita citer benda2 yang menarik k...(harap2 menarik ler)...see ur all next time.....

No comments: