Monday, 7 March 2011

curi-curi

Assalamualaikum/hai
Dalam time cibuk2 nak siapkan essignment ni ...curi2 masa sikit nak update blog ni....assignment ngah melambak tapi bleh bblog lagi ye ain ni...heheheh...skarang ni pun tegah ada article depan mata yang kena baca n lepas tu kena present depan lecture...kalau masa dah singkat ni..keja tak dapat nak perfect sangat ....alamat copy n paste je la ...nak cepat katakan (ni mmg perangai student) sapa setuju angkat tangan mcm saya(mcm usop dlm cite HKLBR la....)...hehhe x da nak citer apa pun sangat saja je nak mencoret sepatah dua... (betul ke ayat ni)...ok frez t kita jumpe lagi la...buat masa ni x de cite yang hot nak kongsi.....k bye

2 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehe..copy paste memang syiok kan kan =D dengan harapan xkantoi..hik3

NuraienZ said...

hehehe....memang la...harap2 x kantoi la...